Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ne kövess senkit,inkább kövesd önmagad

2010.06.19

http://edesszomorufuzike2.freeblog.hu/files/Ne%20hallgass%20arra.jpg

Sokszor kifelé élünk.Előző és mostani életünk ránk rakodott pora határozza meg jelen életünket.

De megszabadulni csak úgy lehet,hogy elengedjük kötődéseinket,rögeszméinket és merünk önmagunkba nézni.Elkezdünk figyelni,mit-miért teszünk.Majd rájövünk szép lassan rengeteg dolgot csak a megfelelés kényszere miatt teszünk,tettünk.

Ez egyfajta védekező mechanizmus önmagunkkal szemben.Nem akarjuk észrevenni az akik valójában vagyunk,csoportokba,klikkekbe,vallási felekezetekhez csapódunk és elfogadjuk amit ott mondanak,néha még akkor is amikor ez nálunk nem működik.

Keressük azt ami valójában meg volt és meg is van mindig.

Majd,ha rátalálunk arra,hogy mit-miért tettünk,rájövünk arra,hogy érdemes hallgatni a megérzéseinkre-és,hogy néha nem árt kétségbe vonni mindazt amit hallunk vagy látunk.

Amikor ide eljutunk rájöttünk a legnagyobb igazságra.

"Ha boldog akarsz lenni légy az"-mert valójában,csak te tudod mi a jó neked.

Nagyon kevés ember az,aki tisztában van azzal,hogy mi jó neked,leginkább azt sugalják nekik mi lenne jó-ezért mert kinyitni a szemed és merd kinyitni a szived,megéri:).

"Az igazi tanító szavát nem hallod,ő csöndben van,csak figyel és,ha kéred segít utadon míg szabaddá nem válsz-és ez a tanító te más valójában mint te mag-ad,mert belőled jött létre,ismerd hát benne fel magad."

E közben az érés közben megváltozik a környezeted,kicserélődnek az emberek és megtapasztalhatod életedben minden mulandó és változik.

"Kétszer nem léphetünk ugyanabba a folyóba"-tartja a mondás.

Amikor pedig szép lassan elkezded ezt felismerni és elengedni régi életed rátalálsz a múlhatatlanra saját igazi lényedre."Elcseréled a mulandót a múlhatatlanra".

És mivel szabad lettél és él a vonzás törvénye bevonzod azokat az embereket,nézeteket(nem vallásokat),amik akik vakójában hozzád tartoznak-mert te ők vagy-és megismered általuk mi is az egység,mi is a szeretet valójában.

Mert nem az a lényeg más mit tesz vagy nem tesz,a lényeg te tedd meg-éld meg,merj élni,szeretni,boldognak lenni és lásd meg a csodát mindenben,a világban és önmagadban.

Mert egy a lényeg érezd magad jól a bőrödben.

Ne ragaszkodj a formához inkább figyeld a formátlant,hiszen minden abból épül fel.És,ha így teszel hidd el megismered az igazi családodat.

Záróként még anniy: ne hallgass rám,inkább hallgass magadra,tedd amit a szived diktál.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.