Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Atlantisz főtemploma

2010.10.08

Hunyd be a szemeidet,lazítsd el testedet,lélegezz be és ki,engedj el mindent,amit terhel Téged,lazits meg mindent,ami szorit.

Mihály arkangyal,hívlak kérünk teljes védelmet mindenkinek a fénykör egész idejére(3 szor).

Kérem a Szentháromság védelmét,fényét,koronáját!

Kérem a Krisztusi erő Angyalait.

Kérek tisztitó és harmonizáló angyalokat akik felkészítenek bennünket a meditációra!Kérem az összekapcsolódást az összes Fényt szolgáló körrel és minden olyan angyallal,aki ebben a feladatban hozzánk van rendelve.

Képzelj el egy utat,amely egy hegyre vezet fel Téged.Ez az út kövesút.Ettől jobbra és balra világos kőből épült házakat látsz.Ez az út olyan városon át vezet Téged,amely ezen a hegyen épült fel.Többször keresztülhaladsz a városfalakban lévő kapukon,amelyek egyfajta városfalban vannak.

Most átlépsz az utolsó kapun,magad mögött hagyod a házakat.Az út jobb és baloldalán fű.cserjék és fák találhatóak,és mindenekelőtt a legkülönbözőbb fajtájú,csodálatos színes virágok.

Olyan lassan gyalogolsz fel ezeken az úton a hegyre,hogy ne fulladj ki.Amikor a hegy csúcsának  közelébe érsz,lassanként a látókörödbe kerül egy óriási épület,amely olyan kövekből épült,mint a márvány:kőoszlopai,és egy nagy aranykupolája van.Ez Atlantisz főtemploma,amelyben maga az Isten lakik.

Amikor véget ér az út,a hegy fennsikjára lépsz:áthaladsz a templom előterén,amelyen óriási,kék-arany szinű hatágú csiillagot formázó(padló)mozaik található:közeledsz a nagy lépcsőhöz,amely az oszlopok között a főkapuhoz vezet.Ott átlépsz a nagy bejárati kapun,és belépsz a templom előcsarnokába.Átmsz ezen az előcsarnokon,és közeledsz a bal szélen egy nagy ajtóhoz.Amint láthatatlan segítők által kinyilik a kapu,Te belépsz egy nagy terembe.Ez a kék,mélykék kupolás beavató terem.

Előremész az oltárhoz:az oltáron kristálytiszta csésze áll,amely fényesen világitó tüzet foglal magában:olyan tüzet,amely melegséget és nem forróságot sugároz ki.Az oltárkő előtt leroskadsz,hasra fekszel a padozat kellemes hűvös kövezetén.Lábaid zártak karjaidat derékszögben kinyújtod,fejedet balra hajtod,hogy arcod jobb fele hűvős kövön nyugszik.

A terem kék kupolájából egy arany háromszög lebeg lefelé,körülvesz Téged a fényével úgy,hogy te a közepében találod magad.Lassan kezdve és egyre gyorsabbá válva kering az összes csúcsa körül addig,amig fényével,mint egy arany gömbbel körül nem ölel Téged,és az az érzésed,hogy közepében lebegsz.Már nem érzed a padló kövezetét,lebegsz,az arany fény áthatol tested minden sejtjén,amig egészen fel nem töltődsz ezzel az isteni energiával.

Lassan megszünik  háromszög forgása,mig meg nem áll ismét.A háromszög visszalebeg a terem kék kupolájába.Visszamarad a Te átitatottságod,feltöltöttséged ettől az isteni erőtől.Egyszercsak meglátod atlantisz főangyalát,ha gondolod kérdezz tőle,hiszen szívesen válaszol minden kérdésedre.

Majd felállsz visszamész a templom kijáratához:fehér öltözékedben rálépsz az utra:áthaladsz az egyes kapukon,és az utolsó kapun,amelyen keresztülhaladsz-ismét belépsz az itt és most-ba:mélyen be és kilélegzel,megfeszíted izmaidat és visszatérsz a Te éber öntudatodba azáltal,hogy kinyitod a szemeidet.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.